Klassisk massage

Jeg tilbyder klassisk massage af hele kroppen, og tilpasser hver behandling til dine behov. Hvis du har brug for at jeg går i dybden med udvalgte områder, er dette også en mulighed. En typisk behandling vil enten være massage af nakke, ryg og lænd ELLER massage af ben, for- og bagside. Når du kommer til klinikken, finder vi ud af hvad du har behov for. I en helkropmassage når jeg typisk at arbejde med hele kroppen, men vil have fokus på de områder hvor du oplever spændinger.

Graviditetsmassage

En skøn og afslappende behandling for dig, som er gravid

Er du gravid? Og oplever du smerter i muskler og led eller en øget træthed i kroppen? Så er der hjælp af finde hos Odense Massage.

Jeg tilbyder en effektiv graviditetsmassage, der sætter ind dér, hvor du har brug for det. Under en graviditet kan især lænd og nakke/skuldre være udsat for spændinger, og dem kan jeg lindre.

Når du er gravid, er kroppen i en helt særlig tilstand, hvor der hele tiden sker forandringer. Med en graviditetsmassage kan du gøre noget godt for dig selv i den søde ventetid. Hos Odense Massage vil du opleve en blid og lindrende behandling, der løsner op for ømme muskler og led og generel uro i kroppen. Jo længere, du kommer hen i din graviditet, jo mere udfordret bliver du og din krop. Massagen foregår på en særlig graviditetspude med god plads til maven og behandlingen varer 60 minutter.

 

Afstressende aroma-behandling

Denne behandling er en anderledes form for massage. Du vil blive mødt af skønne, beroligende dufte. Massageolien er som altid opvarmet og selve behandlingen foregår med en blid berøring – dels med hænder og dels med bløde strøg fra de særlige pensler. Behandlingen er til dig som trænger til at komme helt ned i kroppen og være helt blød af velbehag. Skuldrene sænker sig og du vil føle dig fuldstændig afstresset og godt tilpas efter denne behandling. Hvis du oplever problematikker som søvnbesvær, stress og anspændthed, kan denne behandling anbefales. Den afstresser og beroliger både din krop og dit sind.

 

  • 30 minutters massage   (Ben eller ryg)                            385 kr
  • 45 minutters massage  (Ben eller ryg)                             485 kr
  • 60 minutters massage   (Helkropsbehandling)              585 kr
  • 90 minutters massage (Helkropsbehandling)                785 kr
  • 60 minutters graviditetsmassage                                      600 kr
  • 60 minutters afstressende aromabehandling                650 kr

Til hver behandling er det muligt at tilkøbe ansigts- og hovedbundsmassage -15 minutter for kun 100 kroner

Generelt om massage

Massage er afslappende og har en masse gavnlige effekter for både krop og sjæl. Man kan arbejde i dybden med ømme muskler, men man kan også arbejde blidt for en stresslindrende massage.

Massage hjælper blandt andet med at genoprette balancen i musklerne ved at øge blodcirkulationen i vævet og musklerne, så affaldsstoffer nemmere udskilles. 

 

Book din tid her https://odensemassage.dk/bestil-tid/

Eller ring på 23711234